שנתיים אחרי מיני מעקף שילשולים ואיכות חיים ירודה

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

24/10/2017 | 14:44 | מאת: פריי

לפני 8 שנים עשיתי ניתוח שרוול שכמובן נכשל. לפני שנתיים עברתי מיני מעקף. הסוכר והכולסטרול נעלמו לחלוטין! אני חייב לציין שהמנתח הציע מעקף רגיל וסירבתי. הבעיה הגדולה כיום היא שאני סובל משלשולים, לחץ וגזים ותחושת חוסר ריקון כרונית, עד היום. הייתי אצל המנתח שאמר שככה זה, יש יציאות רכות למנותחי מיני-מעקף. גסטרולוג שבדק פיזית ונתן אומפרדקס 20 מ"ג כל בוקר. הייתי אצל דיאטן ושיניתי את הרגלי האכילה, יותר סיבים ופחות שומנים וכו' ללא שינוי לטובה. ניסיתי אנזימי עיכול קטמפורט-זון וקראון 10,000, וכן גזים-איקס להפחתת גזים. עברתי סדרות שלמות של דיקור ורפלקסולוגיה, גם כאן ללא כל הטבה. לעתים אני מתעורר לשירותים כמה פעמים בלילה, או חש לאורך כל היום תחושת לחץ ושילשולים, או ללא יציאות, רק לחץ, כמעט ללא שליטה. קורה שזה משתפר מעט ליומיים שלושה ואז זה חוזר בעצימות גבוהה. אחרי ספורט יש כמעט תמיד שלשולים מימיים חוזרים ונשנים. איכות החיים שלי נפגעה קשה! מה עושים???

שלום, בד"כ השלשול נפסק. הגוף מסתגל. לא צריך למהר לעבור עוד ניתוח. בשלב זה אני ממליץ להמשיך את התרופות שאתה לוקח וכל תוספי המזון. מעקב דיאטנית צמוד ומעקב כירורג מנתח

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה