קצב ירידה

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

03/09/2014 | 20:55 | מאת: אורית

שלום אני עברתי ניתוח שרוול קיבה לפני חצי שנה, התחלתי במשקל 127 וכיום 95 סהכ ירדתי 32 קילו,ברצוני לשאול האם זה נקרא שירדתי מעט יחסית לחצי שנה או שזה סביר? בבקשה אל תכתבו לי שהעיקר שאני יורדת וזה לא משנה כמה ירדתי! אני רוצה לדעת אם כמות הקג היא מועטה או נורמלית יחסית לזמן שעבר מהניתוח תודה!!

03/09/2014 | 21:22 | מאת: נינה

אומרים שבחצי השנה הראשונה צפויה ירידה עד 30 קילו. תשמחי שירדת 32..יש כאלה שיורדים גם פחות. חוץ מי זה הירידה במישקל נימשכת אז אין מה לדאוג.

אורית שלום, כאשר מודדים את הירידה במשקל אנו מתייחסים לאחוז הירידה מעודף המשקל ההתחלתי. למשל, אם היה לך עודף של 60 ק"ג, ומתוכם ירדת 30, זה אומר שירדת 50% מעודף המשקל שלך. בממוצע יורדים כ-70% מעודף המשקל בשנה הראשונה לניתוח. אם תרצי לדעת כמה ירדת באחוזים רשמי לי את הגובה ואוכל לענות לך.

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה