טחורים אחרי ניתוח מיני מעקף

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

13/09/2017 | 17:37 | מאת: יניב

אני חודש אחרי ניתוח מיני מעקף. אני מקפיד על תזונה על פי השלבים. בהתחלה היציאות שלי היו תקינות. בשבוע האחרון גיליתי שיש לי טחורים והיציאות הפכו קשות ומלוות בדימום. רופא המשפחה נתן לי משחה ונרות. האם המצב תקין שכן אחרי ניתוח מיני מעקף קראתי שאמורות להיות יציאות רכות ואף שלשולים? הדבר לא מעיד על איזו שהיא בעיה במעבר המזון החוצה דרך המעיים ?

יניב שלום, יש להיפגש עם דיאטנית בריאטרית כדי לקבל הנחיות לשינוי התזונה, כדי שתסייע בשיפור היציאות ומניעת עצירות. העקרונות לתזונה בשלב זה הם להוסיף סיבים ולהגביר שתייה והליכות.

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה