הקאות בטעם מר .............

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

11/09/2017 | 14:27 | מאת: רואא

שלום ד"ר סקרן אני בת 20 עברתי ניתוח לפני חודש וחצי ירדתי 20 קילו מיומיים אני מקיאה מה שהוא בצבע ירוק / צהוב שהטעם שלו מאוד מר , אתמול התעוררתי באמצע לילה משינה והרגשתי שיש מה שהוא כבד על חזה וגם בגרון שלי אז התחלתי להקאות החומר הזה בצבע ירוק או צהוב ובטעם ממש מר עם קושי לנשום מה המשמעות של דבר זה ? האם זה מסוכן ומה צריך לעשות ?

שלום, לפעמים אחרי ניתוח סוג מעקף קיבה עם השקה בודדת יש הקאות מרתיות. עדיף להימנע מאוכל כ-3 שעות לפני השינה, לישון עם ראש מורם. יש לקחת לוסק 20 מ"ג פעם. ולהגיע למרפה של המנתח ליעוץ

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה