כאב בכתף שמאל - שאלה לד"ר נאסר

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

08/08/2017 | 18:14 | מאת: נוי

שלום ד"ר נאסר, נותחתי על ידך לפני שבוע בדיוק בבית חולים אסותא - רמת החייל. התחילו לי אתמול כאבים בבטן שמאל (ליד החתך של הניקוז) במיוחד כשאני לוקחת נשימות עמוקות. בנוסף אתמול כאשר לקחתי נשימות עמוקות כאב לי גם בריאות באמצע הגב. היום קמתי והתקשיתי לקחת נשימות עמוקות, עשיתי אינלציה וזה עבר. אבל עכשיו יש לי כאבים בכתף שמאל כאשר אני לוקחת נשימה. כרגע מעבר לכאבים בכתף שמאל לא כואב לי כלום ואני נושמת כמו שצריך.

שלום, לאחר הניתוחים לפעמים סובלים מכאבים בבטן. רוב הכאבים עוברים. יש כאבים שמדאיגים יותר: כאב עז עם חום ודופק מהיר מעל 120 לדקה, זה יכול להיות סיבוך קשה לאחר הניתוח. כאב ללא חום וללא דופק מהיר מדאיג פחות. בכל מקרה נא להגיע למרפאה לבדיקה

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה