ניתוח מיני בייפס .....

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

04/08/2017 | 02:21 | מאת: סוהא

שלום ד"ר , בת 20 עברתי ניתוח לפני 20 יום ירדתי במשקל 9.3 קילו הייתי שוקלת 122 , איך אפשר לקבוע תור אצלך ולראות אותך בבית חולים או מרפאה שתהיה הפגישה קרובה לאיזור כפר עין מאהל בבקשה ? דחוף רוצה לדבר איתך על ניתוח מיני בייפס שעברתי (בבית חולים המשפחה הקדושה) אני מאוד פוחדת !! תעזור לי בבקשה

תבואי אלי לעפולה ביום ראשון הקרוב עם טופס 17 למרפאה בריאטרית כירורגיה א

04/08/2017 | 09:02 | מאת: סוהא

אפשר לבוא ביום חמישי או שישי ? בגלל הלימודים אני לא נמצאת בארץ ביום ראשון ! מה אפשר לעשות ?

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה