ניתוח שרוול מעוניינת לעשות

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

27/07/2017 | 17:54 | מאת: Dina

שלום לפני שנה וחצי הוצאתי טבעת דרכך אני רוצה לעשות ניתוח שרוול כי ממעקב אני מפחדת יש לי בקע בקיבה דלקות חוזרות בזמן הטבעט היה לי רפלוקס עכשיו כבר לא מרגישה את זה האם אני מתאימה לעדות שרוול תודה

ההמלצה שלי היא ניתוח מעקף קיבה. ניתוח שרוול מבחינת מנגנון הוא דומה לניתוח טבעת והירידה לאחר הניתוח לא תהיה מספקת. בנוסף אם יש בקע סרעפתי וצרבת ניתוח מסוג שרוול יחמיר את המצב. אני עוד פעם ממליץ על ניתוח מעקף קיבה שהוא טוב לירידה במשקל וטוב לטיפול הרפלוקס וצרבת. מבחינת הסיבוכים הם זהים בשרוול ובמעקף

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה