אחרי מיני בייפס .......

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

25/07/2017 | 23:46 | מאת: נעמה

שלום ד"ר סקרן . בת 20 היום עשרה ימים לאחר ניתוח מיני בייפס הייתי שוקלת 122 קילו , יש לי כמה שאלות אני צריכה להבין כי באמת זה מדאיג אותי היום ואחרי עשרה ימים אני יכולה לאכול את כל סוגי האוכל והכל יכנס בקלות , אין כאבים אין בחילות והמון מתגועגעת לאוכל ומה שבאמת מדאיג אותי הוא האם זה נורמלי !? אני חוששת ופוחדת שלא ארד במשקל או שאחרי תקופה מסוימת אחזור שמנה כמו שהייתי !!! לא מרגישה שעשיתי ניתוח !!! יש מהשיהו לא פסידר נכון !!?

נעמה שלום, את 10 ימים לאחר הניתוח והגוף שלך עדיין מחלים, יש הנחיות ברורות להתקדמות הדרגתית בתזונה. אכילה של מאכלים שאינם מותרים בשלב זה מסכנת אותך גם אם את מרגישה שהם עוברים! אנא קבעי בדחיפות פגישה אצל דיאטנית המתמחה בבריאטריה כדי לקבל הנחיות לאכילה ולהתמודדות עם האוכל. יכולה לקבוע אלי תור במרכז לטיפול בהשמנת יתר בטלפון 03-7645444.

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה