ניתוח לאחר שרוול קיבה

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

25/07/2017 | 21:11 | מאת: אסתר

אני בת 25 לפני כ7 שנים עברתי ניתוח לשרוול קיבה ירדתי 42 קילו . היום אני עליתי כמעט הכל בחזרה ואני אוכלת כמעט רגיל כמו לפני הניתוח . אני שוקלת 98 קילו גובה 175 אפשרי לעשות תיקון או ניתוח אחר ? זה ממש מתסכל..

25/07/2017 | 21:16 | מאת: אסתר

רק להוסיף שעשיתי ספורט ושמרתי על תזונה אבל עדיין משהו לא הסתדר . לעומת זה ראיתי חברות שעשו בשנה האחרונה ויש להם תוצאות יפות .

אסתר שלום, הקריטריונים לניתוח חוזר הם BMI 30-35. לפי הנתונים שרשמת ה-BMI שלך הוא 32, כך שאת עומדת בקריטריון המשקלי לניתוח. יהיה עליך לבצע פגישות הכנה תזונתיות עם דיאטנית המתמחה בבריאטריה כדי לקבל אישור לניתוח חוזר. אנא קבעי פגישה עם דיאטנית בריאטרית. תוכלי לקבוע אלי במרפאה לטיפול בהשמנת יתר בטלפון 03-7645444. בהצלחה!

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה