אני מעוניין לדעת האם ניתן לעשות ניתוחמנוסף

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

09/07/2017 | 15:02 | מאת: אלחנן

לפני כשש שני עשיתי ניתוח מעקף קיבה למחרת ההשקה נפתחה ונעשה ניתוח חוזר.. ירדתי 70 קג והסכרת התאזנה לאחר כ 3 שנים השמנתי חזרה והסכרת חזרה יש לציין כי לא שמרתי על הוראות התזונה האם ניתן לעשות ניתוח נוסף ???

שלום, ניתוח חוזר או מתקן לא יעזור במידה ולא תשני את אורח החיים שלך, דיאטה וספורט. למרות שעברת סיבוך ניתוחי קשה ומרות שאת סובלת מסוכרת לא שמרת על דיאטה. לפיכך ההמלצה שלי היא ברורה: את צריכה להוכיח לעצמך וגם לצוות שיטפל/ינתח אותך שאת רצינית. במידה וכן יש לפנות לכירורג המנתח ליעוץ.

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה