בקע סרעפתי לפני ניתוח

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

29/06/2017 | 15:45 | מאת: עמית

שלום, אני עושה ניתוח שרוול חודש הבא ובצילום וקת גילו שיש לי בקע סרעפתי קטן ולא יציב. עכשיו בתופעות לוואי של ניתוח שרוול אומרים שהוא גורם להיווצרות של בקע שגורם לריפלוקס. האם העובדה שאני באה מראש עם בקע סרעפתי קטן אומרת שלאחר הניתוח הוא יגדל? כי אם הניתוח מעודד היווצרות של בקע ולי יש כבר בקע קטן, האם זה אומר שאני בהכרח אסבול מזה? מה הנוכחות של בקע סרעפתי קטן ולא יציב אומרת מבחינת התופעות לוואי וסיבוכים של אחרי הניתוח?

שלום, בקע סרעפתי קטן יכול להוות בעיה והיא צרבות ורפלוקס. ההמלצה שלי היא ניתוח מעקף קיבה שהוא יעזור בתשע הבעיות. ההשמנה והרפלוקס

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה