3 חודשים לאחר מיני מעקף

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

05/06/2017 | 18:10 | מאת: סיוון

שלום, אני 3 חודשים לאחר ניתוח מיני מעקף, רציתי לדעת מדוע אין לי צואה כל יום והאם זה נורמלי? הבנתי שלאחר הניתוח תהיה לי צואה רכה, והצואה שלי לפעמים רכה ורוב הזמן רגילה...

הי סיוון, שינוי ביציאות הוא נורמלי לאחר מיני מעקף. יחד עם זאת חשוב לוודא שהתזונה מכילה סיבים ושאת שותה מספיק. במידה ואת חשה אי נוחות יש לטפל בנושא, אחרת זו כנראה כמות היציאות המותאמת לתזונה שלך. מומלץ לקבוע פגישת ייעוץ עם דיאטנית בריאטרית לסידור הנושא.

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה