רופלוקס אחרי מיני מעקף קיבה

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

17/02/2017 | 18:08 | מאת: סופי

שלום רב, אני קצת יותר בשלושה חודשים אחרי מיני מעקף קיבה. עד אתמול הרגשתי טוב, אכלתי כמעט הכל בקטנה יירדתי כ18 קילו. מאתמול יש לי הרגשה של גוש בגרון , תחושה של מלאות בבטן,יוצאים גרפסים עם מרה, בא לי להקיא ולא יוצא כלום חוץ ממרה מקיבה... מה זה יכול להיות? הצרבת הורגת אותי... היה לי רפלוקס לפני הניתוח, אבל זה העבר כמעט. אני נותלת נקסיום 40 בבוקר

שלום, לפי הספרות סביב 5% מהמנותחים יכולים לסבול מרפלוקס גם חוצ=מצה וגם מרה. בשלב ראשון צריך לקחת לוסק/לנטון במשך 3 חודשים. הירידה במשקל יכולה לעזור להוריד את הלחץ על מעבר ושט-קיבה ולהוריד את הרפלוקס. 3 עשות לפני השינה לא צריך לאכול , ואסור לעשן. לאחר 3 חודשים במידה והתופעה נשארת או מחמירה צריך לפנות ליעוץ אצל המנתח.

18/02/2017 | 07:30 | מאת: סופי

תודה רבה על תשובתך, לקחת לוסק בנוסף לנקסיום או במקום?

תנסי לוסק 20 מ"ג פעמים ביום במשך שבועיים ולאחר מכן כדור אחד פעם ביום לשלושה חודשים

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה