הרבה מדי שותה, מה לעשות

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

20/12/2016 | 20:35 | מאת: אחרי ניתוח שרוול

שלום דוקטור, עשיתי שרוול לפני שבועה, להיום אני שותה יוגורטים, מקרים, אבל הרבה, 120מל. ואני יכולה עוד, ומאוד רוצה. אני כל הזמן רעבה. אני חושבת שזה לא נורמלי. אני פשוט סובלת מחשק וגם אני לא מרגישה שיש גבול. אבל גם לי יש בעיות לבלוע, ב התחלה זה תמיד כואב, בבקשה מה דעתכם? אני מכקה את התשובה

מטופלים רבים לא מרגישים הגבלה משמעותית בשלב הנוזלים אך מתחילים להרגיש הגבלה זו במעבר למזון מוצק. לגבי הכאב בבליעה, זה יכול לנבוע מהכנסת נפח גדול מדי בבת אחת. נסי לאכול בכפית קטנה ולקחת הפסקה בין ביס לביס, כנ"ל לגבי השתיה שלוקים קטנים עם הפסקות ביניהם. עליך לקבוע פגישה עם לדיאטנית בריאטרית שתתן לך הנחיות להתקדמות במרקם המזון ותוודא שהכמויות שאת מצליחה להכניס תואמות את השלב שאת נמצאת בו. בהצלחה!

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה