נטילת אוגמנטין.

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי מותאם אישית

31/08/2012 | 19:35 | מאת: לאה

אובחן אצלי זיהום צללוליטיס בעפעף. קיבלתי אוגמנטין למשך 10 ימים ולאחר מכן נאמר לי לקחת במשך שבועיים. 3 ימים עם סיום האוגמנטים לקבל זריקת פנצילין. אחת לחודש במשך תקופה למניעה. שאלת: האם לקחת אוגמנטין שבועיים או 10 ימים? מהי הדרך הטובה לאבחן את החיידק הזה חוץ ממראה עיניים. תודה רבה.

שלום רב, משך הטיפול נקבע לפי חומרת המצב, יש לברר מול הרופא המטפל. נשמח לייעץ לך באופן אישי, פנים מול פנים, לתיאום הפגישה: 08-9778339. בכבוד רב, פרופ' מתי ברקוביץ מנהל היחידה לפרמקולוגיה קלינית מרכז רפואי "אסף הרופא"

מנהל פורום ייעוץ תרופתי מותאם אישית