התרופה אורלטן

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי מותאם אישית

21/08/2012 | 20:47 | מאת: מירי

אבא שלי בן 87 הוא סובל מקנדידה בפה על הלשון הוא קיבל היום טיפול ליטול את התרופפה אורלטין. בבתי המרקחת נאמר שאין משתמשים בתרופה ואין להשיגה. מה עושים הדבר דחוף!!!!! אשמח לעזרה

שלום רב, התרופה רשומה בפנקס התרופות בארץ ולכן אמורה להיות בבתי מרקחת. לעיתים ישנו מחסור זמני בתרופות. יש לברר בבתי מרקחת אחרים, רצוי רשתות גדולות. במידה והתרופה חסרה בשוק, ניתן לחזור לרופא המטפל לקבלת טיפול חלופי. בברכה, פרופ' ברקוביץ

מנהל פורום ייעוץ תרופתי מותאם אישית