אף סתום

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי מותאם אישית

14/08/2012 | 11:19 | מאת: יצחק

האף שלי סתום וניסיתי טיפות אף והם לא עוזרות לי כל כך... זה אפשרי? כלומר, יכול להיות שטיפות לא עוזרות לי? תודה

שלום רב, ישנם סוגים שונים של טיפות ושטיפות אף. חלק מהתכשירים, בטיפול ממשוך עלולים לגרום לפגיעה ברירית האף ובכך הופכים לפחות יעילים. כמו כן, יכולות להיות סיבות נוספות לחוסר יעילות הטיפות. מומלץ לפנות לרופא אף, אוזן, גרון על מנת לעבור בירור מלא. בכבוד רב, פרופ' מתי ברקוביץ מנהל היחידה לפרמקולוגיה קלינית מרכז רפואי "אסף הרופא"

מנהל פורום ייעוץ תרופתי מותאם אישית