תרופה אחרי אוכל

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי מותאם אישית

19/07/2012 | 15:25 | מאת: נורית

מה בדיוק הכוונה,? האם לארוחה קלה? למשל אספירין,אני יודעת שחשוב,וקומדין. תודה

שלום רב, ככל "אחרי אוכל" הכוונה לא על קיבה ריקה, כולמר, לפני הארוחה, תוך כדי הארוחה או עד שעה לאחר הארוחה - נחשב "אחרי אוכל". בד"כ מספיק אורחה קלה. ספציפית, אספירין מומלץ לקחת בשעה קבועה, אחרי ארוחה, מומלץ לא לשכב מיד לאחר הנטילה. קומדין, מומלץ לקחת בשעה קבועה ובהתיחסות קבועה לאוכל. למשל, קבוע לפני ארוחת ערב. נשמח לייעץ לך באופן אישי, פנים מול פנים, לתיאום הפגישה: 08-9778339. בכבוד רב, פרופ' מתי ברקוביץ מנהל היחידה לפרמקולוגיה קלינית מרכז רפואי "אסף הרופא"

מנהל פורום ייעוץ תרופתי מותאם אישית