אלטרולט

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי מותאם אישית

17/07/2012 | 14:14 | מאת: טל

שלום, קיבלתי טיפול של אלטרולט 10 מ"ג לטיפול בוסטיבוליטיס. אובחנתי כבעלת קרישיות יתר. האם בכל זאת מותר לי להשתמש בתרופה? והאם המינון הנמוך מקטין את תופעות הלוואי? תודה מראש

שלום רב, קרישיות יתר לא מהווה התווית נגד לטיפול ב Elatrolet ולכן מותר להשתמש בתרופה זו. בכל מקרה חשוב ליידע את הרופא שנתן את הטיפול הנ"ל בנוגע למצבך הרפואי המפורט. כמובן, ככל המינון נמוך יותר כך הסבירות להופעת תופעות לוואי נמוכה יותר. אך בכל זאת, ישנן תופעות לוואי שעלולות להופיע ללא קשר למינון. נשמח לייעץ לך באופן אישי, פנים מול פנים, לתיאום הפגישה: 08-9778339. בכבוד רב, פרופ' מתי ברקוביץ מנהל היחידה לפרמקולוגיה קלינית מרכז רפואי "אסף הרופא"

19/07/2012 | 22:12 | מאת: טל

האם במינון זה (10 מ"ג) יש בעיה עם חשיפה לשמש או שאני יכולה להיחשף אליה? שכן מדובר בחודשי הקיץ ומעט קשה להימנע מהשמש.. תודה

מנהל פורום ייעוץ תרופתי מותאם אישית