אנהלציה

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי מותאם אישית

09/07/2012 | 18:29 | מאת: הדר

שלום. אחיין שלי בן 8 חודשים סובל מחרחורים מאז החורף בהתחלה אמרו הרופאים שזה התקררות אתמול היה אצל הרופא ונתנו לו לעשות הנהלציות עם רטלין?? האם יכול להיות? אמרו לגיסתי שיכול להיות שהוא יהיה היפר קצת ... בנוסף קיבל סטרואידים

שלום רב, קרוב לוודאי שהרופא נתן לעשות אינהלציות עם Ventolin או Bricalin או Terbulin, ולא ריטלין. אינהלציה עם אחד החומרים הנ"ל באופן נדיר עלולה לגרום לאגיטציה וחוסר שקט בתינוקות קטנים. חשוב לקבל הסבר מפורט בבית מרקחת לביצוע נכון של אינהלציה. בכבוד רב, פרופ' מתי ברקוביץ מנהל היחידה לפרמקולוגיה קלינית מרכז רפואי אסף הרופא

מנהל פורום ייעוץ תרופתי מותאם אישית