ייעוץ במרפאתכם

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי מותאם אישית

09/07/2012 | 11:20 | מאת: מיכל

שלום רב, הבנתי מתוך תשובותיכם שאפשר לקבל ייעוץ פרמקולוגי אצלכם. האם כל אחד יכול להגיע אליכם? בעלי ואני מחיפה ומקבלים תרופות רבות בכל יפום והיינו מאוד מעוניינים לקבל ייעוץ לגבי כל התרופות ותופעות הלוואי. האם הייעוץ ניתן דרך קופת החולים או באופן פרטי? אודה על תשובתכם, בברכה, מיכל

שלום רב, ניתן לקבל ייעוץ אישי, באופן פרטי, פנים מול פנים, ביחידה לפרמקולוגיה, מרכז רפואי "אסף הרופא". הייעוץ כולל מפגש אישי ושיחות טלפון. בשיחה טלפונית ייערך איסוף נתונים על הלקוח, כגון: תרופות ותוספי תזונה, בדיקות רלוונטיות, תלונות על תופעות לוואי ועוד. הנתונים שנאספו, נבדקים על ידי אנשי הצוות בהתאם לפרמטרים שונים, המותאמים לספרות המקצועית העדכנית. בפגישה אישית, הלקוח מקבל את תוצאות הסקירה מלוות בהסבר, יחד עם המלצות כתובות עבורו ועבור הרופא המטפל. הייעוץ כרוך בתשלום של 500 ש"ח. את הפרטים ניתן לקבל באתר: http://www.assafh.org/clinic/consultation/Pages/PaidMedicalAdvice.aspx בכבוד רב, פרופ' ברקוביץ מנהל היחידה לפרמקולוגיה קלינית מרכז רפואי אסף הרופא

09/07/2012 | 20:16 | מאת: מיכל

אני מודה על התשובה המהירה. אשקול פניה אליכם בקרוב. מיכל

מנהל פורום ייעוץ תרופתי מותאם אישית