האם פירכוסים גם לאחר חום נחשבים לאפלפסיה?

דיון מתוך פורום  אפילפסיה בילדים

14/04/2013 | 14:22 | מאת: נטע

בתי בת שנה וחצי לפני כחודשיים העלתה חום 39.8 ופירכסה הגענו לבית החולים ואושפזה עם דלקת בשתן. השבוע העלתה חום ושוב פרכסה (מתנתקת לרגע בוהה, ומכחילה בשפתיים למס' שניות). הגענו לבית החולים שם פרכסה שוב בזמן חום, לאחר שהורד החום, פרכסה עוד 3 פעמים, שללו דלקת קרום המח ובבדיקת EEG נמצא שישנה האטה מסויימת בצד שמאל של המח אך זה לא חד משמעי צריך לעבור את הבדיקה שוב בהרדמה עוד שבוע וחצי...האם זה מצב טבעי שפירכוסים יכולים להתרחש גם לאחר שחום הגוף יורד ועדיין להחשב כפירכוסי חום או שמא יכול להיות שזה מוביל לאפילפסיה?

14/04/2013 | 14:29 | מאת: נטע

שכחתי לציין שעד בדיקת ה-EEG הבאה בתי מטופלת בלומינל 15 מג פעמיים ביום עד לביקורת חוזרת אצל נורולוג

מנהל פורום אפילפסיה בילדים