שלום וברכה

דיון מתוך פורום  אפילפסיה בילדים

12/05/2016 | 21:42 | מאת: מורן

לבתי יש אםילפסיה מסוג cos, בת 13,לוקחת 150 מג לאמוגין פעמיים ביום בת 12,לרוב מאוזנת. שמעתי שהתקפים נובעים מ 2 סיבות או מאפילםסיה או מגידול בראש ומאז הפחד שההתקפים של בתי נובעים ממשהו אחר ולא מאפילפסיה מלווה אותי. רציתי לשאול האם יש דרך להרגיע אותי? האם התקפים של 2 האופציות זהים? אם חס וחלילה יש לבת שלי משהו מסוכן היה לה עוד סימפוטומים חוץ מהתקפים? בבקשה אני בחרדות):

שלום רב למרבה המזל , גידולים ממאירים הם סיבה נדירה לפרכוסים בגיל הילדות ואם מדובר בגידול , לרוב מדובר בגידול שפיר . בברכה ד"ר אלי הימן

מנהל פורום אפילפסיה בילדים