תופעות לוואי של דפלקט.

דיון מתוך פורום  אפילפסיה בילדים

18/01/2016 | 11:11 | מאת: דיקלה

יש לי ילד בן ארבע וחצי עם אפלפסיה שהתגלתה לפני שנה בערך. כל פעם שהיה לו התקף (שמתבטא בניתוק, בהייה כלפי מעלה וטיפה מרייר) היו מעלים לו את מינון התרופה בcc 1 או חצי. לפני שלושה שבועות העלו לו את המינון ב8cc ולאחרונה יש לו תופעות של רעידות, הסימנים כחולים על הפנים ושחור מתחת לעיניים ואני חוששת שהעלו לו יותר מידי את המינון. אני צודקת?

שלום רב ממליץ לבצע רמת תרופה בשפל כולל ספירת דם כדי לוודא כי רמת התרופה אינה גבוהה מידי וכי אין פגיעה בטרומבוציטים ביחד עם אנזימי כבד יתכן ויש מקום לחשוב על שינוי טיפול לתרופה אחרת. בברכה ד"ר אלי הימן

מנהל פורום אפילפסיה בילדים