ניסיתי כבר כל פורום אפשרי

דיון מתוך פורום  אפילפסיה בילדים

07/01/2016 | 12:57 | מאת: שלום

אולי אתה תוכל לענות לי יש לי בעיה נורולוגית עשיתי בדיקת qeeg ויש לי מוח איטי מאוד עם המון גלי ביטא נמוכים (האמפליטוטדה נמוכה מאוד) יחסית לאוכלוסיה הכללית בכל חלקי הראש ונימאס לי כבר מהדבר הזה ואף נוירולוג שדיברתי איתו לא יודע מה אפשר לעשות ורק נותנים לי תרופות ממריצות שלא משפרות את המצב האם יש תרופה לבעיה אולי כזאת של חולי אפילפסיה נימאס לי להיות כלכך איטי אשמח לתשובה כי שאר הרופאים זה ממש לא מעניין אותם לנסות לעזור לי ורק מנסים לתת לי תרופות מרגיעות תודה

07/01/2016 | 13:00 | מאת: שלום

עשיתי כל מיבחן אפשרי עד היום ולא עונים לי יל הבעיה הספציפית של איטיות של מוח

מנהל פורום אפילפסיה בילדים