אפילפסיה?בעיה אחרת?

דיון מתוך פורום  אפילפסיה בילדים

10/08/2015 | 18:01 | מאת: tal

לילדתי בת ה 5 ו 10 חודשים נערכה בדיקת EEG בערנות מלאה.שיתפה די פעולה אבל הבדיקה מאד ארוכה והיא זזה לעיתים, דיברה לעיתים וכו. תוצאות הפיענוח: מקצב אחורי דומיננטי בתדירות 10 הרץ הרץ ,סימטרי,ראקטיבי לפקיחת עיניים ופעילות בטא קדמית נראו בערנות. הפרעות תנועה ופעילות שריר היפרוונטילציה: גרמה האטת התרשים. גירוי פוטי: לא גרם לשינוי בתרשים. סיכום: תרשים בלתי תקין בשל תרשים ערות תקין. מה זה אומר? אשמח לדעת עם אכן יש או אין בעיה . תודה מראש

10/08/2015 | 18:08 | מאת: טל

אציין שמעולם לא היו לה התעלפויות או פירכוסים או משהו שירמז על אפילפסיה או הפרעה נוירולוגית אחרת אבל רופא הילדים שבדק אותה חושב שיש לה ניתוקים במוח ולכן רצה לבדוק אפילפסיה או בעיה אחרת....

מנהל פורום אפילפסיה בילדים