ניתוח להוצאת מוקד

דיון מתוך פורום  אפילפסיה בילדים

27/06/2015 | 13:02 | מאת: שלומי

שלום יש לנו ילד בן 4וחצי שעבר הוצאת מוקד רצינו לשאול איר הניתוח חזרו הפירכוסים בתדירות כמובן נמוכה מה עושים

שלןם רב יכולות להיות מספר סיבות להבישנות הפרכוסים . לעתים לאחר הוצאת מוקד או חלק מימנו , יותר קל לאזן את הפרכוסים אם עדיין מדובר בפפרכוסים הפוגעים באיעות החיים/תפקוד , חשוב להבין מדוע לא הוצא כל המוקד , ולעתים אם קיימת אפשרות, נכנסים שוב ומוציאים את האשור שלא הוצא בתנאי שלא כרוך בסיכון גבוה לפגיעה תפקודית ( לדוגמא , פגיעה בתפקוד מוטורי נאו בשפה /זיכרון וכו') בברכה ד"ר אלי הימן

07/09/2015 | 07:31 | מאת: רוני

הי שלומי אשמח אם נוכל אפשר לדבר בפלפון 0506203017 תודה רוני

09/10/2016 | 21:54 | מאת: sigal

שלומי שלום, יכול להיות שגם בננו יעבור ניתוח להסרת מוקד והייתי מעונינת לשוחח איתך על הניתוח במידה ואפשר תודה, סיגל

מנהל פורום אפילפסיה בילדים