פענוח eeg במעבדת שינה

דיון מתוך פורום  אפילפסיה בילדים

04/05/2015 | 19:38 | מאת: ירדנה

שלום רב, הבן שלי בן 11, עם pdd, עבר בדיקת eeg במעבדת שינה. התוצאה התפרקות של גלים גבוהים וחדים, אבחנה של הפרעה פרוקסיסמלית כללית. מה בעצם זה אומר?

שלום רב לכ 3% מהאוכלוסיה הרפעה כזו ב EEG ו אחוז גבוה יותר בילדים עם הפרעת רקע נוירולוגית( במקרה זה PDD ) מציע לבצע EEG בחסך שינה שיכלול תרשים בעירות נמנום ושינה טבעית.זו בדיקה אמינה יותר בכל הקשור להפרעות חשמליות הקשורות באפילפסיה. כמובן שאף בדיקה אינה עומדת לבד וחשוב להבין מדוע נשלחתם לבדיקה בברכה ד"ר אלי הימן

מנהל פורום אפילפסיה בילדים