נפילות ופציעות

דיון מתוך פורום  אפילפסיה בילדים

05/04/2015 | 01:09 | מאת: אתי

בני בן 16.6 מאז חודש יולי האחרון החל אצלו התקפי אפילסיה וזו פעם החמישית , בפעם האחרונה ישב על שולחן פינג פונג ונפל ושבר את השיניים והאצבע ונזקק לתפרים. אני רוצה לברר האם מעבר לטיפול התרופתי (דפלקט כרונו 500 ) האם יש מכשיר חיישני או דבר אחר שיכול להתריע לפני התקף. האם כלב שירות יכול לעזור. אודה על תשובתך.

שלום רב הדבר החשוב ביותר בשלב זה הוא אבחנה נכונה של סוג האפילפסיה שיש לו ואיזון תרופתי מתאים על מנת שלא יפצע ויחזור למסלול חיים רגיל . רק לאחר הבנה טובה יותר של זוג האפילפסיה שיש לו והצפי לאיזון , אז יש מקום לחשוב על אמצעי התראה. אין כעת אמצעי התראה יעילים ישנו מכשיר פיני , המזהה התקפים טונים קלוניים ...לוח שמונח מתחת למזרון ומזהה תנועות. בברכה ד"ר אלי הימן

מנהל פורום אפילפסיה בילדים