מחלת האפילפסיה ו CBD

דיון מתוך פורום  אפילפסיה בילדים

20/11/2014 | 11:17 | מאת: ימית

פעם הייתי בריאה והיה לי כיף לחיות, היום בגלל רופאים שלא מבינים כנראה מה זה אפילפסיה ואומרים לי לקחת כדורים שגורמים למחשבות אובדניות ולירידה במשקל אבל אל תקחי קנאביס כי זה לא עוזר מבחינתם אבל אני מאז שהפסקתי לקחת כדורים ורק מטפלת בעצמי בקנאביס אין לי התקפים ואני אפילו מעלה במשקל אז מי יכול להסביר לי מה עוזר כדורים או צמח מרפא????????? למה לא נותנים לחולה להבריא מהמחלה המזורגגת שאני נלחמת בה כבר 11 שנה אני רק רוצה להבריאא!!!!! לא להיות חולה ולקבל התקפים להיות בריאה להשתקם ולבנות את החיים שלי במו ידיי... אני רוצה להיות מטופלת בקנאביס לאפילפסיה כי מגיע לי להיות בריאה!!!!! ומעל 3 כדורים לקחתי וזה לא הועיל ולא עזר "למיקטל" - גרם לפריחה בעור וכל החלקים של הגוף "דפלפט כרונו" - כאבי ראש, רעד בגוף, ירידה במשקל, סחרחורות, חוסר במצב רוח "קפרה" - מחשבות אובדניות, ירידה במשקל, סחרחורות. אז תחתמו לי על תרופת cbd להבריא ממחלת האפילפסיה (נפילה) למה לילדים מאשרים ורואים תוצאות נפלאות אבל אני בת 25 שרוצה לבנות חיים משפחה ובית צריכה לחשוש בכלל להגיע למצב שכזה כי התרופות לא מועילות לא עוזרות וגורמות לתופעות לוואי שאני לא רוצה להרגיש שוב שזה כולל נפילות כל פעם מחדש...

20/11/2014 | 14:21 | מאת: ימית

https://www.facebook.com/yamitfo/media_set?set=a.10202137089189056.1073741831.1843092524&type=1&pnref=story הוספתי גם מונות מהתקפים שעברתי שלקחתי את הכדורים הנוראיים האלו שלא עזרו לי העיקר לא לאשר לי צמח מרפא שעוזר לי למחלה ולתת לי תרופות שגורמות למחלה להתעורר שוב

מנהל פורום אפילפסיה בילדים