פענוח eeg

דיון מתוך פורום  אפילפסיה בילדים

30/10/2014 | 17:55 | מאת: בר

תשובת eeg האם חריג ? האם מחייב טיפול דחוף ? יש תור לעוד 4 חודשים פעילות אפילפטיפורמית: לאורך הרישום, נצפים זיזים בי פאזיים באזור הטמפורופרייטלי השמאלי, בעלי מורפולוגיה שפירה. סיכום: תרשים בעל רקע תקין. נרשמת פעילות אפילפטיפורמית ענפה באזור האחורי השמאלי.

שלום רב מה שקובע את הדחיפות היא הקליניקה... קרי הסיבה שבגללה בוצעה בדיקת ה EEG . חשוב ליידע את הרופא/ה ששלח אתכם לבדיקה על תוצאות הבדיקה. בברכה ד"ר אלי הימן

מנהל פורום אפילפסיה בילדים