תרופה לאפלפסיה

דיון מתוך פורום  אפילפסיה בילדים

21/10/2014 | 09:45 | מאת: נחמיה

שלום קוראים לי נחמיה אני בן 25 וסובל ממחלת הנפילה מזה 8 שנים בשנים האחרונות הייתי נופל 5-6 פעמים בשבוע כתוצאה מהנפילות כמעט אבדתי את חיי כמה פעמים,נשברו לי שניים כמה פעמים וכן האף ועוד צרות גדולות ומרובות כיודעים את חומרות המחלה. עד שלפני כחצי שנה ישתנו חיי ממש כפשוטו , קבלתי טלפון של רב אחד שהיה עושה לי תפילות מיוחדות של האריז''ל ומאז לאט לאט ירדו הנפילות עד שבחודשיים האחרונים לא נפלתי אפילו פעם אחת ממש נס מי שירצה פרטים ישלח לי הודעה ואני יפנה אותו למזכיר של הרב ..אציין ששמעתי שאני לא מקרה הראשון לא השני וגם לא העשירי שזה הועיל לו

שמח לשמוע.. לא הייתי נוטש את הרפואה הקונבנציונלית .. בברכה ד"ר הימן

מנהל פורום אפילפסיה בילדים