גמילה מלמוג'ין לילד "נקי" מהתקפים

דיון מתוך פורום  אפילפסיה בילדים

12/05/2014 | 19:03 | מאת: מיכל

שלום רב, בני היה נקי מהתקפים במשך שנתיים, ובמהמלצת הרופאה שלו החלטנו לגמול אותו מטיפול תרופתי - למוג'ין- שלקח במינון של כדור וכדור וחצי, בוקר וערב. אנחנו כבר בשלב מתקדם של הגמילה בהורדת המינון כל חודשיים חצי כדור (טפו טפו :)), אך נאמר לנו שאם יחזור התקף, נצטרך לחזור למינון המלא של התרופה. תוכל להסביר מדוע? והאם זו גישה שגם אתה היית נוקט בה? מודה מראש מיכל

שלום רב אין חוקם ברורים אני הייתי חוזר למינון האחרון לפני שהופיע הפרכוס ועוקב. בברכה ד"ר הימן

מנהל פורום אפילפסיה בילדים