קפרה, והפרעת ריכוז וישנוניות

דיון מתוך פורום  אפילפסיה בילדים

08/02/2024 | 23:00 | מאת: יוסי

ילד בן 4 עם כמה פרכוסים חוזרים eeg בעירות ובשינה תקין לגמרי. לפני כח3 חודשים העלנו במינון דרסטי, ומאז הילד מאוד ישנוני וממש לא מרוכז , סוג של חולמני מאוד עד כדי ניתוק מהסובבים, יש קצת שיפור, אבל גם בגן מדווח על חוסר תקשורת עם חברים והגננת. האם זו תופעת לוואי מתרופה? ומה אפשר לעשות?

שלום רב כל תרופה אנטי אפילפטית יכולה לגרום לתופעות לוואי כגון אלו המתוארות . יש לעדכן את הנוירולוג/ית המטפלת ולשקול לבצע. שינוי בברכה ד"ר הימן אלי

מנהל פורום אפילפסיה בילדים