שאלה לגבי פענוח בדיקת EEG

דיון מתוך פורום  אפילפסיה בילדים

03/02/2024 | 19:25 | מאת: יוסי

שלום מה המשמעות של פענוח ה EEG הבא ? ארטאפאקט של אלאקטרודות בתנוע נרשמה פעילות בטה קדמית ואלפא אחורית 9 לשנייה המגיבה לפתיחת עיניים ללא תגובה פתולוגית באוורו יתר וגירוי פוטי פעמיים התפרצות גל חד wave sharp טמפוראלי שמאלי7 :F3T5T לסיכום :EEG בערנות עם גירוי פוטי והיפרוונטילאטיה לא תקין עם פעמיים גל חד wave sharp שמאל טמפוראלי למעקב

שלום רב תרשים לא תקין בשל הימצאות פעילות חשמלית לא תקינה אפילפטיפורמית יש לפנות לרופא/ה שהפנה לבדיקה בברכה ד"ר אלי הימן

מנהל פורום אפילפסיה בילדים