נער בן 16 שחייב לקחת כדורים כדי שיוכל להוציא רישיון

דיון מתוך פורום  אפילפסיה בילדים

29/01/2024 | 22:50 | מאת: טל

שלום. הבן שלי עבר פרכוס טוני קלוני לפני כשנתיים וחצי. פרכוס יחיד. בבדיקות הE E G שהוא עובר מידי חצי שנה רואים מוקד מצד שמאל. הוא אינו מטופל בכדורים ורק במעקב. כיום הןא בן 16. יש לי שאלות. 1. האם הוא חייב לקחת כדורים כדי שיוכל להוציא רישיון נהיגה? 2. האם הוא יכול ללכת לרופא שיניים ? שהוא ללא טיפול רפואי? אשמח לתשובות תודה וערב טוב.

שלום רב . 1. האם הוא חייב לקחת כדורים כדי שיוכל להוציא רישיון נהיגה? לגמרי לא. הוא חייב להיות שנה ללא פרכוסים עם או ללא תרופות 2. האם הוא יכול ללכת לרופא שיניים ? שהוא ללא טיפול רפואי? בהחלט. ההחלטה על התחלת טיפול תרופתי לאחר פרכוס ראשון במיוחד בילדים אינה אוטומטית ויש מערכת שיקולים בעד ונגד. העובדה שלא החל טיפול לגיטימית. בבברכה ד"ר אלי הימן

מנהל פורום אפילפסיה בילדים