השמנה עקב נטילת כדור

דיון מתוך פורום  אפילפסיה בילדים

21/12/2023 | 11:26 | מאת: חנה רחל

אני נוטלת את כדורי הדפלפט כרונו בתדירות של כדור וחצי ליום עקב מיגרנות איומות , הכדור עוזר לי, אבל מאז שהתחלתי לקחת את הכדורים עליתי כ10 ק"ג בערך , ואני הולכת ומשמינה. שאלתי: האם כאני אפסיק לקחת את הכדורים אני ארזה מיידית או שאצטרך לעבור להוריד את הק"ג כמו בהשמנה רגילה. ושאלה נוספת האם יש בשביל מה לעשות דיאטה או שזה בין כה לא יעזור.( או לקחת כדור נגד השמנה) אשמח לתשובה מהירה תודה מראש

שלום רב זהו פורום לאפילפסיה בילדים אנא התייעצי עם המומחה/ית מהם קיבלת דפלפט בברכה ד"ר הימן

מנהל פורום אפילפסיה בילדים