לאחר בדיקת EEG וקפרה

דיון מתוך פורום  אפילפסיה בילדים

03/12/2023 | 15:39 | מאת: דני

שלום דוקטור, לאחר דלקת מוח, ניתן קפרה מניעתי זמני. בוצע EEG ובהתאם לכך משבוע לשבוע ירד המינון השבועי במתן הקפרה נשאלת השאלה איך יצא הEEG החוזר הבדיקה סה״כ תקינה? אשמח לדעתך - בוצע רישום EEG בערנות במכשיר דיגיטלי רב ערוצי. מקצב אלפא סימטרי בתדר פעילות בטא נמוכת אמפליטודה הופיעה באזורים הקדמיים. לא הופיעה פעילות אפילפטיפורמית. הבהובי אור לא נרשמו שינויים קורלציה קלינית: תרשים ערנות תקין תודה רבה.

שלום רב בדיקת EEG היא למעשה בדיקה מדגמית של כ 30 דקות בזמן. יכולה להיות תקינה . בברכה ד"ר אלי הימן

מנהל פורום אפילפסיה בילדים