מנסה להבין תוצאות שקיבלתי

דיון מתוך פורום  אפילפסיה בילדים

20/11/2023 | 14:23 | מאת: יסמין

היי, לפני כמה חודשים חוויתי אירוע פרכוסי פעם ראשונה בחיי (18) וכל הבדיקות יצאו תקינות פרט לתוצאה שקיבלתי עכשיו של eeg בחסך שינה. יש לציין שזה קרה כשהתגייסתי, מעט מאוד שעות שינה, קשיי הסתגלות, קושי נפשי שגרר צריכה של בנזודיאזפינים. אלו התוצאות של הבדיקה: האטה כללית קלה. האטה אחורית מחודדות טמפורליות דו״ץ. תרכיבי גל חד גל איטי טמפורליים אחוריים משמאל. מה זה אומר? האם מעיד על אפילפסיה? בעיה אחרת?

שלום רב אירוע פרכוסי אופייני לצד EEG המדגים פעילות אפילפטיפןרמית אכן תומכים באבחנה של אפילפטי EEG עם פעילות אפילפטיפורמית לבד ללא המרכיב של האירוע הקליני לא עושה לכשעצמו אבחנה של אפילספיה בברכה ד"ר אלי הימן

21/11/2023 | 07:49 | מאת: יסמין

תודה על התגובה המהירה ד״ר! ואם אני מסתמכת רק על הדוגמא הזאת, מה אומר מה שהם כתבו שם? זה מציג באמת פעילות אפילפטיפורמית?

מנהל פורום אפילפסיה בילדים