גמילה מדפלפט אחרי שנתיים

דיון מתוך פורום  אפילפסיה בילדים

04/11/2023 | 17:14 | מאת: מטי

שלום, בני( 6) אובחן לפני שנתיים עם אפילפסיה כללית, לא נמצאו ממצאים גנטים, mri תקין, EEG עם פעילות מועטת. היו לו 5 פרכוסי tc, ולקח כחודש של העלאת מינון הדפלפט עד לקבלת האיזון. עם התרופה כל EEG יצא תקין. הרופאה התחילה לרמוז על גמילה אבל אני מבועתת מפחד. האם יש גילאים אידאליים לגמילה? האם יש תקופה אידאלית( חורף/ קיץ)? על פני כמה זמן נפרס תהליך הגמילה? האם ישנם שיקולים שעליי לקחת בחשבון לפני תחילת הגמילה? תודה ובשורות טובות

שלום רב מקובל כי לאחר שנתיים לא פרכוסים ניתן להתחיל להוריד את הטיפול התרופתי בהדרגה. תמיד יהיה חשש אבל...נכון להתחיל בהצלחה ד"ר אלי הימן

מנהל פורום אפילפסיה בילדים