האם אפילפסיה יכולה לעבור תוספת

דיון מתוך פורום  אפילפסיה בילדים

23/10/2023 | 09:20 | מאת: שירה

זהו הבעיה שלא בתדירות גבוהה , מסתבר הכדורים החמירו , מנסים שוב בגלל אולי הכדור שהיה לא הראו פעילות , כי בוידאו הקודם לפניי שנתיים לא תפסו התקף אבל ראו בוודאות אפילפסיה ואפילו בכמה מוקדים. במצב כזאת יכולה לעבור וזה לא שילדה וזה עובר אלא בוגרת והיו שוב הבזקי התקף שהיה אבל בתדירות נמוכה יותר. שמעתי שעוד קרה רק שגם החמירה בהרבה . חושד בבעיה שמדמה יכול להיות שניהם ביחד?

שלום רב לא יודע חשוב לשבת עם הנוירולוג/ית המטפל/ת , לאפיין את התלונות וככל שניתן לנסות ולתעד תלונות אלו תחת וידאו EEG בברכה ד"ר הימן אלי

24/10/2023 | 09:00 | מאת: שירה

מנסים , הבעיה שבוידאו הרבה פעמים לא קורה אבל הסכמתי עוד פעם גם אם לא יתועד ויהיה פעילות כמו שהיה פעם הבין שיש. שאלה נוספת יכול להיות שכדור שהיה בגוף ועשה בעיות נשארים שאריות יותר ממה שאמור משום מה ?

מנהל פורום אפילפסיה בילדים