רציתי לשאול האם אפילפסיה יכולה לעבור

דיון מתוך פורום  אפילפסיה בילדים

21/10/2023 | 14:35 | מאת: שירה

רציתי לשאול אפילפסיה יכולה לעבור? הנני סובלת מכפיחפסיה מוקדית. הבעיה בבדיקות האחרונות לא בeeg הרגיל , ולא בוידאו למרות שהייתי ללא תרופות לא ראו פעילות , אמנם אין הרבה פעם , לפעמים פעמיים בשבוע וקטן ביותר , היו ניתוקים והיום זה יותר אאורות והבזקים איך הגיוני שלא רואים, נשלחת עכשיו לעוד וידאו אבל בטח זה ייקח כי התורים ארוכים , אבל מוזר איך לא ראו כי בוידאו לפניי שנתיים ראו פעילות , הגיוני שהכדור שכבר הפסקנו כזה בלאגן ויכול להשאר חודשים בגוף , כי מילא ברגילה אבל בוידאו שזה מוזר , ובוידאו לפניי שנתתיים אף ראו כמה מוקדים , רק הכדור אולי עשה בלאגן אבל אשמח להץדעתך עד עוד וידאו שנחליט, וגם איך הגיוני חוץ מתופעות קשות של הכדורים גם החמירו הכדורים התקפים?

שלום רב אפילפסיה יכולה לעבור . חשוב לתעד את האירועים המדווחים על ידך בוידאו EEG בהצלחה ד"ר אלי הימן

23/10/2023 | 08:40 | מאת: שירה

זהו הבעיה שלא בתדירות גבוהה , מסתבר הכדורים החמירו , מנסים שוב בגלל אולי הכדור שהיה לא הראו פעילות , כי בוידאו הקודם לפניי שנתיים לא תפסו התקף אבל ראו בוודאות אפילפסיה ואפילו בכמה מוקדים. במצב כזאת יכולה לעבור וזה לא שילדה וזה עובר אלא בוגרת והיו שוב הבזקי התקף שהיה אבל בתדירות נמוכה יותר. שמעתי שעוד קרה רק שגם החמירה בהרבה . חושד בבעיה שמדמה יכול להיות שניהם ביחד?

מנהל פורום אפילפסיה בילדים