פריזולין גמילה מפריזולין

דיון מתוך פורום  אפילפסיה בילדים

05/10/2023 | 05:16 | מאת: עדי

אבא שלי ילד בן 85 ,לפני שנים היו לו ארועים של נתקים הוא קיבל פריזולין דפלפט למוטרגין ופרולול , לפני כשנה וחצי עשו לו MRI מוח (ובדיקת EEG ללא שינה ) הורידו לו את כול התרופות (וזה היה בסדר רק שיפר) פרט לפריזולין, האם יש דרך להוריד את התרופה הזאת בגלל תופעות הלוואי שלה ? איך יודעים אם הוא עדיין זקוק לפריזולין? איך גומלים או מחליפים? לאיזה ממוחה פונים? גם רופאת המשפחה אמרה שהתרופה מפריעה לפעילות תרופה לדילול דם

שלום רב זהו פורום לאפילפסיה בילדים אנא פנו לנוירולוג/ית המטפל/ת בברכה ד"ר אלי הימן

מנהל פורום אפילפסיה בילדים