התייעצות טיפול באוספולוט

דיון מתוך פורום  אפילפסיה בילדים

03/10/2023 | 10:36 | מאת: תמר

שלום רב בני אובחן בגיל 5 באפילפסיה שפירה של גיל הילדות. לוקח חצי כדור אוספולוט לפני השינה. אין אירועים כלל. היום בני בן תשע וחצי. ברצוני לשאול האם הכדור הנ"ל גורם לחוסר זיקפה בוקר אצל ילדים? בעלי העיר את צומת ליבי שבשנים האחרונות מאז הטיפול זה לא קרה. בשיחה עם אמהות לילדים בגיל הזה הבנתי שהילדים אמורים לחוות זיקפה. האם הכדור זו הסיבה? האם יעבור שנפסיק את הטיפול? תודה

שלום רב לא ידוע לי על תופעת לוואי זו של התרופה בברכה ד"ר אלי הימן

מנהל פורום אפילפסיה בילדים