קפה והקשר לאפילפסיה והתקפים

דיון מתוך פורום  אפילפסיה בילדים

28/08/2023 | 23:01 | מאת: יעל

רציתי לשאול למה ממליצים לא לשתות קפה לפניי בדיקת eeg ומה הקפה מפריע, ובכלל מה יכול לקרות והקשר בין קפה והתקפים בקשר של קפה , תודה.

שלום רב כאשר מבצעים בדיקת EEG , המטרה היא לנסות ולתעד את הפעילות החשמלית בעירות נמנום ושינה טבעית ככל שניתן שתיית קפה לפני בדיקה מעוררת ומפחיתה את הסיכוי לקבל תרשים נמנום ושינה. בברכה ד"ר אלי הימן

29/08/2023 | 10:31 | מאת: יעל

ובפרט קפה גורם לאיזה פעילות , כי שמעתי מכמה שעדיף מעט מאוד קפה שיכול גם לעורר יותר התקפים זה נכון ?

מנהל פורום אפילפסיה בילדים