בריחת שתן 7 חדשים אחרי פרכוס ראשון

דיון מתוך פורום  אפילפסיה בילדים

22/08/2023 | 13:26 | מאת: shlomo

שלום רב, ילדה בת שש לאחר פירכוס ראשוני,אושפזה,בבדיקה נויר" סוכמה כתקינה אך EEG בחסך שינה הדגים התפרצויות גלים חדים גבוהיי אמפליטודה המלווים בחלקם בזיזים עם הדגשה באזורים הפרונטלים משמאל וכן הופעה של מוקד בתבנית של זיז גל איטי באזור פרונטלי משמאל,למרות פרכוס ראשון הוחלט על תחילת טיפול בטגרטול,נשלחה ל MRI ויצא תקין לחלוטין,כבר 7 חדשים מקבלת טגרטול,בדיקות בגדר הנורמה,עד עכשין לא היה כל ארוע, אתמול כנראה לפנות בוקר היתה בריחת שתן, שנתגלתה בבוקר, לא ידוע ולא הורגש כל ארוע,השאלה האם בריחת השתן מעידה על פעילות שלא הורגשה,או שזה לא שייך,או צריך ברור אודה לתשובה

שלום רב בילדה בת 6 , גמולה ויבשה , בריחת שתן יכולה לרמז על אירוע של פרכוס . בברכה ד"ר הימן ד"ר אלי הימו

23/08/2023 | 09:19 | מאת: shlomo

בהמשך לתשובתך,שברחית שתן לילדה גמולה יכולה לרמז על ארוע פרכוס,כיצד ניתן לדעת בוודאות שאכן היה ארוע פרכוס,האם התרופה לא עזרה לה לדעתך,?ומה אתה מציע. אודה לתשובה

מעקב מול הנוירולוג/ית המטפלים

מנהל פורום אפילפסיה בילדים