מבולבלים זקוקים לסיוע והכוונה

דיון מתוך פורום  אפילפסיה בילדים

29/07/2023 | 09:48 | מאת: חסוי

השלום והברכה לפני שבוע התבשרנו שהבן (15)עם אפילפסיה לאחר ההתקף שני בתחילה בקשו לרשום לנו תרופה בשם קפרה אך לבקשתנו מקריאה בתופעות הלוואי של התרופה נרשם דפלפט 500 נאמר לנו בגלל משקל הגוף של הבן צריך להגיע עד 1500 מ״ג בשבוע השלישי ללקיחת התרופה וגם מינון זה אינו מספק לפי משקל גופו באותה נשימה נאמר לנו כי החלוקה היא 5 מ״ג לכל קילוגרם גוף משמע שאם נעבור ל1000 או1500 זה יהיה מנת יתר בשני המיקרים. אנחנו מחשבים לדוגמא משקל גוף70קג כפול 5 מ״ג משמע יש צורך ליטול תרופה של350 מ״ג אלא אם אני טועה . אשמח להבין כיצד נעשה החישוב והאם הצורך בחוו״ד נוספת ומיידית מחוייבת במקרה הזה . כמו כן התחילה פריחה בכל חלקי הגוף בעקבות נטילת התרופה אם מי יש לדבר מה לעשות אנחנו קצת אבודים. נשמח לסיוע הכוונה או כל עצה בתודה מראש

שלום רב לא יכול להיכנס לדיין לגופו של עינין אנא פנו חזרה לנוירולוג/ית המטפל/ת עם השאלות . בהצלחה ד"ר הימן אלי

מנהל פורום אפילפסיה בילדים