אי.אי.ג.י ופט סיטי לבדיקת אפילפסיה

דיון מתוך פורום  אפילפסיה בילדים

25/07/2023 | 18:00 | מאת: חסוי

בדיקת אי.אי.גי - בשינה אנמנזה : מכשיר : סיכום : PET NATUS הנבדק נרשם בערנות, בעיניים פקוחות, במשך 12 דקות לפני הזרקת החומר הרדיואקטיבי ועוד 26 דקות אחרי ההזרקה. על גבי הרקע התקין נראו סדרות קצרות רבות של האטה כללית של הרקע בתחום הטטא ונראתה מספר פעמים האטה מוקדית אינטרמיטנטית בתחום הטטא באזור הפרונטו-טמפורלי השמאלי. לא נראתה פעילות אפילפטית ברישום זה. לסיכום: מדובר ב- PET אינטראיקטלי.

25/07/2023 | 18:01 | מאת: בוריס

מה הפירוש של הבדיקה ?

תשובה לא ספציפית

שלום רב תשובה לא ספציפית, לא ניתן להסיק מזה מסקנות בברכה ד"ר אלי הימן

מנהל פורום אפילפסיה בילדים