פענוח תוצאת eeg לילדה בת שנה ו8

דיון מתוך פורום  אפילפסיה בילדים

23/07/2023 | 23:35 | מאת: שני

שלום, אשמח לדעת מה אומר פענוח הבדיקה eeg שעשינו לבת שלי עקב פרכוס חום, בת שנה ו9, האם יש לה אפילפסיה: התרשים בעירנות, נמנום ושינה טבעית בלתי תקין עקב רישום של התפרצויות אפילפטיות כלליות בתבנית זיז גל איטי

שלום רב ללא ידיעת הפרטים , ברוב רובם של המקרים לא עושים EEG לילדים עם פרכוסי חום פשוטים אלא אם יש חשד כי מדובר במשהו אחר בדיקת ה EEG אינה תקינה אך אין בה כדי לקבוע שמדובר באפילפסיה בברכה ד"ר אלי הימן

מנהל פורום אפילפסיה בילדים