עזרה לבדיקת eeg לתינוק בן 7 חודשים

דיון מתוך פורום  אפילפסיה בילדים

19/07/2023 | 18:39 | מאת: יאנה טנקילביץ

בן 7 חודשים אירוע חשד לפרכוס תרשים נימנום ושינה טבעית במהלך התרשים נרשמו גלי ׳vertex’ k- complex. נרשמו כישורי שינה סימטריים וסינכרוניים. בתרשים נרשמו גלים איטיים גבוהה אמבלטודה כללים נמשכו ל6 שניות אך לא בתבנית פרכוסים חד משמעית. לסיכום תרשים אינו תקין עקב גלים איטיים כללים גבוהים אמבלטודה לקורלציה קלינית והדמיתית מעקב נוירולוג ילדים.

שלום רב מדובר בפיענוח לא ספציפי, כך שלא ניתן להסיק ממנו מסקנות ברורות. בברכה ד"ר הימן

מנהל פורום אפילפסיה בילדים